naxt Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 speedfan 4.34 pokazuje ok musiosz sie zarejestrowac i sciagnac bete acha a dasz linka gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 acha a dasz linka gdzie? Pytalem google i mi powiedzialo ze tutaj: http://almico.com/sfbetaprogram.php. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haefik Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Mam mały problem który polega na tym, że po oc gdy wyłączyłem kompa na noc i chciałem włączyć go rano to nie chciał wystartować... zrobił parę restartów (monitor nic nie załapał wiec nie wiem co sie ladowało) i przywrócił ustawienia fabryczne ;/ jednak po ponownym podkręceniu wszystko chodzi- mogę go restartować a ustawienia zostają jednak gdy zostawię kompa wyłączonego na dłużej ustawienia wracają do standardowych :?: ORTHOS po oc chodził 7h i nic nie wywaliło. Wie ktoś ocb? komp jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Witam nie chce mi dzialac ten nowy speedfan 4.34 beta sciagnalem i nie chce odpalic a w debug.nfo taka linijka jest: 2007-11-20 18:08:31 - Error opening NVCPL.DLL! co to moze znaczyc?? da sie jednak jakos odpalic tego sf? EDIT: Odpalilem kompa na 3,4ghz 1,4V wiecej nie probowalem z powodu dupnego ramu <_< http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1107/3dd7f.jpg Edytowane 21 Listopada 2007 przez pavel54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Nie wiecie moze jaka rewizje e2140 maja w 4speed? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 W tej chwili w sprzedaży są chyba tylko M0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 A sa jakies roznice miedzy L2 a M0 ja mam M0 i mi pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 witam. właśnie odpaliłem nowy sprzet no i oczywiscie wstepnie skrecilem proca e2160 M0, bez podnoszenia napiecia w tej chwili idzie 9x300 wiecej nie probowalem. mozecie mi podac jakis dobry program ktory pokazuje temperature proca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 http://www.thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 http://www.thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp/ dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 W tej chwili w sprzedaży są chyba tylko M0. mylisz sie... jest jeszcze naprawde wile rewizji L2 w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Po prostu trzeba kupować w dużych sklepach, żeby trafić na M0, tam gdzie obrót towaru jest duży i na pewno nic tam nie leży zbyt długo. Zresztą trafienie M0 nie gwarantuje ekstra OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Po prostu trzeba kupować w dużych sklepach, żeby trafić na M0, tam gdzie obrót towaru jest duży i na pewno nic tam nie leży zbyt długo. Zresztą trafienie M0 nie gwarantuje ekstra OC. dokladnie moja L2 leci na standardzie 300x9 do 3 giga potrzebuje juz 1,425 cos kolo tego wiec te l2 nie sa takie zle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Moj L2 leci @ 3 Ghz przy 1.325 , a i selektow Piter mial troche wiec to juz tylko zalezy od szczescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Sector19 już kiedyś o tym pisał - procentowo więcej było dobrysz sztuk z rewizji L2, niż M0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja sie ciesze ze swojego M0 3,08ghz 1.28V orthos stable a obecnie jade na 3,2ghz 1,318V testowane orthosem 2h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Powiedzcie mi, które lepiej brać, e2180 czy e2160? Offkoz pod względem OC, wiem, że może pytanie nie na miejscu trochę, ale dawno nie śledziłem tematów i jestem w plecy, a muszę coś na szybko kupić... Choćby statystycznie które lepiej się kręcą? I czy jest warto w ogóle zastanawiać się nad E2140?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Nie wiecie moze jaka rewizje e2140 maja w 4speed?Ja brałem tam jakies 3 tygodnie temu i było MO. A jakie MO to widac w sigu. Powiedzcie mi, które lepiej brać, e2180 czy e2160? Selektorzy :-P mówili do niedawna, że 2160 lepiej niż 2180 ale mogło się pozmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorian Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Nie wiecie moze jaka rewizje e2140 maja w 4speed?Tak jak użytkownik powyżej, brałem tam niedawno - dostalem M0. Wynik jego o/c jest gdzieś na wcześniejszej stronie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredeq Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 2160 mam w tej chwili puszczonego na 375x8. wszystkie napiecia default i stable. chcialem zrobic 429x7 ale pomimo najwiekszych staran nic nie wyszlo i dlatego zainteresowalem sie tym calym fsb wallem. Jednakze procek poszedl na 429x6 nie pamietam juz jakie napiecia ale byl stabilny. Zatem, mam tego walla kolo 429 czy nie skoro odpalilem na mnozniku 6? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 fredeq zatem masz tego walla kolo 429 mak777 pod jaka plyte ta procesora ma byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Wziołem ABITA IP-35 i DualCore 2160 (musiałem wczoraj zakupić sprzęt) tylko mam problem... Do tego wziołem GEILE 2x1gb ULTRA i nie banglają z tą płytą <ściana>... Doradźcie coś proszę z oferty AREST.pl w zastępstwie bo muszę wymienić dzisiaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Wziołem ABITA IP-35 i DualCore 2160 (musiałem wczoraj zakupić sprzęt) tylko mam problem... Do tego wziołem GEILE 2x1gb ULTRA i nie banglają z tą płytą <ściana>... Doradźcie coś proszę z oferty AREST.pl w zastępstwie bo muszę wymienić dzisiaj... Mialem IP-35 Mialem Geile Ultra (667 - na promosach) i wszystko ladnie chodzilo :), nie wiem co za problem... jak ci sie nie uruchamiaja to p-ozycz kosci jakies od koelgi... odpal na jego, pozmieniaj ustawienia i wloz swoje pamieci (ewentualnie zmien bios). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Problem rozwiązany - Geile moje wymagają 2.2V a bios źle ze SPD odczytuje i daje 1.8V... Dlatego się wieszały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Problem rozwiązany - Geile moje wymagają 2.2V a bios źle ze SPD odczytuje i daje 1.8V... Dlatego się wieszały...na dev ustawieniach wymagaja 2.2V :unsure: przetestuj je moze goldmemory,powinny tak pracowac przy 2.1V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Problem rozwiązany - Geile moje wymagają 2.2V a bios źle ze SPD odczytuje i daje 1.8V... Dlatego się wieszały... na dev ustawieniach wymagaja 2.2V :unsure: przetestuj je moze goldmemory,powinny tak pracowac przy 2.1V NAwet 2,0v powinno stykac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 latają te procki pod 3,5ghz ? robi ktoś tyle na co dzień ? kumpel kupił 2160 box na pałkę, 3,3GHz stock v :blink: najsss :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 latają te procki pod 3,5ghz ? robi ktoś tyle na co dzień ?lataja,ale na normalnym napieciu to juz chyba tylko selekty,albe trzeba miec sporego farta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 latają te procki pod 3,5ghz ? robi ktoś tyle na co dzień ? kumpel kupił 2160 box na pałkę, 3,3GHz stock v :blink: najsss :] Odpowiedzialem Tobie w temacie od Pitera... Robic robia, ale zeby miec to na codzien to musi byc conajmnije sztuka 3,2GHz @ 1,3v bo potem to trzeba sporo podbijac napiecie i ostro chlodzic, a to juz sie mija z celem bo wole miec 3,3Ghz i cisze niz 3,5Ghz i glosno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 A ja bym chciał wesprzeć e2140. Bo coś jego popularność spada. Taki sobie wyniczek apropos Sectorowego 3,2ghz@1,3v Czy to normalne, że boxowy wicherek wieje nonstop na 2000rpm? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...