bartool Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 mam GF 2 mx200 32MB (niestety :( )jak krece rdzen to w 3d marku jest troszq lapiej... :) a jak podkrecam pamiatki to w 3d marku jest o wiele slabiej... :( dlaczego tak sie dzieje wie ktos moze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 radze ci sprzedac ta rivke :lol: i kupic cos porzadnego , bo duzo z niego nei wyciagniesz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Pojakiego grzyba chcesz ją podkrecac tak ci to h_u_j_a DA !!!!!!!!! Wypier** to za okno idz do sklepiku i kup cos innego :) (oile masz kase) Albo tez moge ci sprzedac mojego a 170t Mx 440 Winfasta moj sie kreci z 270/400 @ 345/510 z orginalnym radiatorkiem i bez radiatow na pamieci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 NIe rozumiem dlaczego ludzie mają na tym forum w kompie mx200 TO nieporozumienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crach Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 MI}{U ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>y wymoczku nie umiesz nic innego tylko kup nowy !!! przejżałem twoje posty i wszędzie to sama "wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>l i kup nowy" jak masz <span style="color:red;">[ciach!]</span>o do powiedzenia baranie to się nie odzywaj tak to byle lamer potrafi :lol: :lol: :lol: zresztą co ty możesz o tym wiedzieć nie :wink: :lol: :lol: :lol: bartool pokombinuj z Riva Tuner tam jest masa ustawień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ale fakt faktem kto kupił mx 200 to był lamer za tyle samo było prawie mx400 albo rewwelka kyro2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...