Kabul Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Za niedlugo bede musial podjac decyzje jaki kupic monitor. Zdecydowalem ze wydam na to max 900 zł. Normalny czy Wide ?. Przeznaczenie: ogladanie filmow, gry, multimedia (kolejnosc nie ma znaczenia). Myslalem nad BenQ FP91GP ale ponoc teraz lepiej kupic Wide, co sadzicie o LG L194WT ?. Z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Coś sprawdzonego czyli BenQ, ww model posiadam i polecam... Polecam lekturę tematu o monitorku. Edytowane 27 Lutego 2007 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 daloby rade jakas przyzwoita 21cali w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 daloby rade jakas przyzwoita 21cali w tej cenie?Tylko z uszkodzeniem http://www.allegro.pl/item169297073_lcd_ga...y_gw_3lata.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ile trzeba dolozyc ? Jakie modele sa warte uwagi w dobrej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 zadnych propozycji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyros Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Hmm ja osobiście polecam LG L1953TR-SF. Monitorek mam od 2 tygodni i jestem nim porostu zachwycony. Radzę Ci dołożyć te 35 zł i własnie jego kupić. http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=6615 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...