lucky2 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Takie rzeczy mi wyskakują podczas gry w fifa i w 3Dmarku.Czy to karta padła?Mam nadzieje że nie. Proszę o pomoc bo już zgłupiałem.Boczna ścianka obudowy zdjęta,ze sterownikami też kombinowałem.Konfiguracja sprzętowa taka jak w sygnaturce. Edytowane 27 Lutego 2007 przez lucky2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 karta krecona ? stery zmien na nowsze/starsze. Bo to są tzw artefakty ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 to pierwsze wlasnie wyglada na arty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Ale jakie ladne [; Wiecej szczegolow - arty dopiero w 3d czy na pulpicie/w BIOSie? Zmiana sterow? Temperatury? Testowane u sasiada? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky2 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Ale jakie ladne [; Wiecej szczegolow - arty dopiero w 3d czy na pulpicie/w BIOSie? Zmiana sterow? Temperatury? Testowane u sasiada? :wink: mi też się podobają fajne nie?ale poważnie po zmianie takt. częstotliwości pamięci na 400!!!!!!"zaczeła śmigać".To musi być wada fabryczna i wysyłam ją do servisu.Dzwoniłem i mają mi ją wymienić.W tym sęk że nie była kręcona a jak już to w drugą strone.Jak pisałem wyżej. Acha do tego jeszcze doszło.Negatyw,różowe boisko,ciemne postacie,co chwila co innego kalejdoskop do koloru do wyboru.Ale tylko w 3D.W 2D działa normalnie. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Moim zdaniem to nie pamięci tylko rdzeń. Albo i to i to :) Bo przy padniętych memkach 2d jest też popsute ;) Co nie zmienia faktu, że kartę musisz wysłać na gwarancję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...