TanneR Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 1. To pytanie skierowane jest do posiadaczy owej karty. Konkretnie chodzi mi o to ile macie punków w 3dmarku i klatek w Quaku :) (najlepiej w odniesieniu do wydajności GeForce 2MX) ??? 2. Czy ta karta będzie dobrze pracować na mojej płycie głównej ??? 3. Czy opłaca się ją kupić za 354zł ??? tu jest link do strony sklepu gdzie chce ją kupić 4. Jak się kręci ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Lepiej kup 9100. Sa w podobnej cenie a 9100 jest znacznie szybsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Lepiej kup 9100. Sa w podobnej cenie a 9100 jest znacznie szybsza. Jeśli chodzi o różnicę cen to można by się kłucić ale nie ważne bo mi chodzi tylko i wyłącznie o wyżej wymieniony model karty :!: :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 u mnie ok. 2,2 raza szybsza od 2MX400 64MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 zapomniałem dodać ze się nie kręci (blokadka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...