Others Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Witam mam problem z starszym kompem, instaluje Geforce 2 najnowsze sterowniki to wywala blad po isntalacji "kod 10" nawet jak zainstaluje starsze to tak samo :( co to moze byc ? I jeszcze jedno mam problem ze znalezieniem sterownikow do karty dzwiekowej.. nawet jesli znajde jakas strone to nie idzie sciagnac :( karta to: CMI8330/C3D Audio Adapter system Windows XP Edytowane 28 Lutego 2007 przez Others Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Jaki numer maja twoje "starsze sterowniki"? moze mimo wszystko sa zbyt nowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Others Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Jaki numer maja twoje "starsze sterowniki"? moze mimo wszystko sa zbyt nowe? jak dobrze pamietam to 40 iles .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 a sprawdz te pod win2000 http://www.cmedia.com.tw/?q=en/driver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Może najpierw napisz co tam masz w tym "starszym" - choćby płyta, procek i system by się przydały, reszta też nie zaszkodzi - bo tak to nie wiadomo o czym rozmawiamy ??? Pozdr. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Others Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Celeron 300 Mhz :D, plyta glowna PC100 BXCEL, winXP, zainstalowalem winxp bo pod 98 nie dalo sie nawet neta zainstalowa ;/, co ma procek do grafiki i dzwieku ? tak wogole to komp od kolezanki i ma go tylko do sciagania mp3 i gg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 co ma procek do grafiki i dzwieku ? tak wogole to komp od kolezanki i ma go tylko do sciagania mp3 i gg :P Procek jak i reszta pozwala się zorientować co to za sprzęt ! A kompem możesz się już nie zajmować - jak koleżanka ściąga mp3 to ma przechlapane, pewno już ją namierzyli i lada dzień przyjdzie policja z prokuratorem - a PC pójdzie do depozytu jako narzędzie przestępstwa - i po problemie !!! Pozdr. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Spróbuj Omegi 1.5303 lub sterowniki serii 4x.xx , ew. seria 5x.xx (np. 53.03 ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Others Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Lzep, za duzo onet pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Lzep, za duzo onet pl :lol:Jak uważasz - ja to wiem nie z Onetu tylko z własnej wiedzy - u nas w Tarnobrzegu, a także w pobliskiej Stalowej Woli a później w Przemyślu były naloty i trochę ludzi nałapali, bo nie chodzą na ślepo, tylko najpierw przeglądają logi u lokalnych dostawców netu :mad: Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jak uważasz - ja to wiem nie z Onetu tylko z własnej wiedzy - u nas w Tarnobrzegu, a także w pobliskiej Stalowej Woli a później w Przemyślu były naloty i trochę ludzi nałapali, bo nie chodzą na ślepo, tylko najpierw przeglądają logi u lokalnych dostawców netu :mad: Pozdr. :) pierwsze slysze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Others Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jak uważasz - ja to wiem nie z Onetu tylko z własnej wiedzy - u nas w Tarnobrzegu, a także w pobliskiej Stalowej Woli a później w Przemyślu były naloty i trochę ludzi nałapali, bo nie chodzą na ślepo, tylko najpierw przeglądają logi u lokalnych dostawców netu :mad: Pozdr. :) fajniee :D to widocznie tylko w tarnobrzegu :D i czemu robic offtopa ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...