luque23 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Szukam odpowiedniego lapka do gier serii Fifa, Pes czy NFS, filmów, czasami obróbki grafiki. Powinien posiadać dobrą grafikę i dwurdzeniowy procesor (najlepiej C2D). Pamięć wystarczy 512 MB z możliwością dołożenia kolejnych 512 MB w przyszłości. Mam go zamiar zakupić w czerwcu, więc mam nadzieję, że ceny spadną :P To moje propozycje: Którego wybrać ?? Może macie lepszych kandydatów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Po 1: nie ten dział!! Po 2: po co zadajesz pytanie o kupno w lutym skoro kupujesz w czerwcu?? Zapraszam na poczatku maja, nie wczesniej, bo ceny i asortyment zmieni sie do tego czasu znacznie (wchodzi Santa Rosa itd). Wiec krotko: nie ma sensu teraz odpowiadac na takie pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...