Skocz do zawartości
LCC

Kontakt Z Toshibą

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można gdzieś dostać nr. telefonu lub email (to dla mnie najważniesze) do Toshiby w Polsce? Mam do nich kilka pytań i chciałbym aby mi ktoś kompetentny odpowiedział. Na ich stronie niestety tego nie znalazłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki @Excray.

A może już ktoś z Was kupił Tośkę z Vistą i może mógłby udostępnić oprogramowanie i stery. Zainstalowałem Vistę ale nie mam wszystkich funkcji jak np. hotkey, virtual sound, itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślałem, że tylko mi się nie udaje tego znaleść. Nie mieściło mi sie w głowie że tego może tam nie być! e hh e

Byłbym wdzięczny Excray gdybyś jeszcze napisał kim jest ten facet i skąd masz ten email tzn. z jakichś oficjalnych źródeł?

Można tak po prostu do niego napisać i liczyć na to, że odpowie?

Pozdrawiam

A ja myślałem, że tylko mi się nie udaje tego znaleść. Nie mieściło mi sie w głowie że tego może tam nie być! e hh e

Byłbym wdzięczny Excray gdybyś jeszcze napisał kim jest ten facet i skąd masz ten email tzn. z jakichś oficjalnych źródeł?

Można tak po prostu do niego napisać i liczyć na to, że odpowie?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, jasne i co mam Ci jeszcze powiedzieć? Może całą moją książkę adresową mam tutaj przytoczyć z uzasadnieniem kto jest kim i skąd mam do niego telefon?

Pan Przemysław Halczuk jest przedstawicielem Toshiby na Europę. Więcej informacji wiedzieć nie musisz. Jeśli to co napiszesz będzie miało sens to odpowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, jasne i co mam Ci jeszcze powiedzieć? Może całą moją książkę adresową mam tutaj przytoczyć z uzasadnieniem kto jest kim i skąd mam do niego telefon?

Pan Przemysław Halczuk jest przedstawicielem Toshiby na Europę. Więcej informacji wiedzieć nie musisz. Jeśli to co napiszesz będzie miało sens to odpowie.

Zastanów się co piszesz bo moje pytanie było chyba nieco uzasadnione, z serii "Kim jest facet do którego pisze maila?!"

I dalej, celowo precyzowałem, że chodzi mi tylko o to czy to są oficjalne źródła...? Też nieco uzasadnione, nie sądzisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się co piszesz bo moje pytanie było chyba nieco uzasadnione, z serii "Kim jest facet do którego pisze maila?!"

I dalej, celowo precyzowałem, że chodzi mi tylko o to czy to są oficjalne źródła...? Też nieco uzasadnione, nie sądzisz?

Nie, nie sądze. Za to sądzę że jesteś wścibski. Jak masz jakieś wątpliwości to nie korzystaj z tego adresu. Koniec kropka. Edytowane przez Excray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie sądze. Za to sądzę że jesteś wścibski. Jak masz jakieś wątpliwości to nie korzystaj z tego adresu. Koniec kropka.

Twoja rodzina ani Twoja praca agencie CIA mnie nie interesuje zapewniam.

Edytowane przez Szczepano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi