Dzidaziom Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Mam Winfasta 2000 Deluxe i problem z nagrywaniem... Mianowicie obraz jest ok, niemal żyleta, ale dźwięk jest jakby przez słuchawke telefoniczną :| jakość tragedia, mimo ustawienia kodowania dźwięku na wma 192 kb/s czy mpeg-2... Jak temu zaradzić? Jakie alternatywnej aplikacji użyć do nagrywania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Mam Winfasta 2000 Deluxe i problem z nagrywaniem... Mianowicie obraz jest ok, niemal żyleta, ale dźwięk jest jakby przez słuchawke telefoniczną :| jakość tragedia, mimo ustawienia kodowania dźwięku na wma 192 kb/s czy mpeg-2... Jak temu zaradzić? Jakie alternatywnej aplikacji użyć do nagrywania? no ale pierwsze pytanie, czy dupny dzwięk masz caly czas (czyli takze w czasie samego ogladania). Jeśli cały czas to trzeba dostroić kanały. 2. a jaka czestotliwosc próbkowania dajesz? bo jak dajesz np 22500kHz to nawet wysoki bitrate nei pomoże 3. masz kablówkę czy naziemny odbiór?, jak kablówkę to problem jakości sygnału raczej nie istneije, w przeciwnym wypadku słaby sygnał moze być przyczyną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Dźwięk podczas oglądania przekozak. Sygnał z kablówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Dźwięk podczas oglądania przekozak. Sygnał z kablówki. no a częstotliwoiść próbkowania jaka dajesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Próbkowanie dla przykładu 44.1 kHz. Problem pozostaje nierozwiązany. Tesotwane na aplikacjach Windvr i Powervcr. Od czasu napisania pierwszego posta zrobiłem format i nic sie nie poprawiło. Jakieś pomysły? Konfiguracja komputera taka jak w sygnaturce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...