Skocz do zawartości
Dzidaziom

Nagrywanie Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Winfasta 2000 Deluxe i problem z nagrywaniem...

Mianowicie obraz jest ok, niemal żyleta, ale dźwięk jest jakby przez słuchawke telefoniczną :| jakość tragedia, mimo ustawienia kodowania dźwięku na wma 192 kb/s czy mpeg-2...

Jak temu zaradzić? Jakie alternatywnej aplikacji użyć do nagrywania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Winfasta 2000 Deluxe i problem z nagrywaniem...

Mianowicie obraz jest ok, niemal żyleta, ale dźwięk jest jakby przez słuchawke telefoniczną :| jakość tragedia, mimo ustawienia kodowania dźwięku na wma 192 kb/s czy mpeg-2...

Jak temu zaradzić? Jakie alternatywnej aplikacji użyć do nagrywania?

no ale pierwsze pytanie, czy dupny dzwięk masz caly czas (czyli takze w czasie samego ogladania).

Jeśli cały czas to trzeba dostroić kanały.

2. a jaka czestotliwosc próbkowania dajesz? bo jak dajesz np 22500kHz to nawet wysoki bitrate nei pomoże

3. masz kablówkę czy naziemny odbiór?, jak kablówkę to problem jakości sygnału raczej nie istneije, w przeciwnym wypadku słaby sygnał moze być przyczyną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbkowanie dla przykładu 44.1 kHz.

Problem pozostaje nierozwiązany.

Tesotwane na aplikacjach Windvr i Powervcr. Od czasu napisania pierwszego posta zrobiłem format i nic sie nie poprawiło.

Jakieś pomysły?

Konfiguracja komputera taka jak w sygnaturce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi