Maxim Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Cześć! Niebywałą zaletą forum PurePc jest możliwość zadawania na oślej łączce pytań typu jakie buty, jaką pralkę kupić itp. Właśnie planuje zakup bieżni w cenie do 2k. Nigdy nie ćwiczyłem na takim urządzeniu i mam pytanie czy takie bieganie na ruchomej taśmie choć trochę przypomina zwykły bieg? Urządzenie planuje wykorzystywać godzinę max dwie dziennie. Rozpiętość cenowa jest ogromna, od 500zł do nawet 30tys. zł, czy taka bieżnia za 2k nie rozleci się? I czy prędkość 13km/h wystarczy? Pozdrawiam Maxim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 nielepiej kupić karnet do klubu fitness? spróbować jak na tym się biega bo wnioskuje że jeszcze tego nie próbowałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 OMG. Przyczytałem "mechaniczna bielizna" i się zastanawiałem o co chodzi... :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...