pisarz Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Mam poważny problem z wyświetlaniem statusu kontaktów na mojej liście. Uzywam programu Tlen z dodatkiem Tlen plus. Na liście mam jakies GG 530 osob oraz niecałe 90 osob na tlenie. Problem polega na tym, ze na liscie kontaktow GG wystepuje taki program, ze mimo iż osoba XYZ ma ustawiony status na "Dostępny", na mojej liscie jest pokazana, ze ta osoba XYZ ma status niedostępny. Zainstalowałem gg, przetransportowałem moja liste kontaktów z Tlena do GG. Po załadowaniu listy i kontaktów wszystko bylo dobrze... do nastepnego uruchomienia programu Gadu Gadu. Po ponownym uruchomieniu problem się powtórzył. Postanowiłem usunac liste kontaktow z serwera, wyczyscilem cała liste i wpisałem sobie dwa kontakty dla proby i... dalej jest to samo. Mimo ze kontakty powinny być pokazywane jako "Dostępne", na mojej liście są jako "Niedostępne". Nie wiem już co robić, nawet wpisywanie ręcznie kontaktów nie pomaga. Nie wiem w czym leży problem. rosiłbym o pomoc, ponieważ zalezy mi na tym, aby wszystko było dobrze z kontaktami. Będe wdzięczny za pomoc. Aha, warto dodać ze to tyczy się tylko niektorych NOWYCH kontaktów które dodam do listy. Wszystkie te, ktore mam juz od jakiegoś czasu są ok, i ich wyświetlanie jest w pełni poprawne. Zainstalowałem przed chwilą Konnekta, dodałem JEDEN kontakt, który powinien być jako "Dostępny". Jednak u mnie jest widoczny jako "Niedostepny". Juz sam nie wiem co robić. Edytowane 28 Lutego 2007 przez pisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) a moze ten kontakt ktory pokazuje ze jest 'niedostepny' nie ma Cie na liscie kontaktow a ma zaznaczona opcje 'pokazuj status tylko znajomym' ? Edytowane 1 Marca 2007 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 3 programy nie moga się mylić... ja bym obstawiał wniosek jaki zapodał gollumek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 a moze ten kontakt ktory pokazuje ze jest 'niedostepny' nie ma Cie na liscie kontaktow a ma zaznaczana opcje 'pokazuj status tylko znajomym' ?nie, to jest niemożliwe gdyż to są moi znajomi. Stworzyłem nowy numer dla siebie, dodałem kontakty ręcznie (o zgrozo!) i teraz śmiga bez problemów wszystko. Wyglada na to, jakby ten numer był po prostu "uszkodzony" <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studios Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 czasem dzieje się tak że dostajesz bana od gg sam straciłem 2 numery nie w ten sposób nie wiem dla czego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...