Skocz do zawartości
Lagier

CD-RWs LiteOn = OK! what about CD-ROMs

Rekomendowane odpowiedzi

dokaldnie tak jak w temacie!

o spawarach liteona powiedzane jest juz chyba wszystko ;) sa tanie i dobre a jak jest z cdromami ma ktos moze naped cd tej firmy??? Jak sie sprawuja jaki maja czas dostepu czy sa glosne... dobre kazde info

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No głośny jest . Zaryzykuje ,że nawet przebija LG .Przy zamykaniu tacki to juz napewno rasowy Lite-on. Ale sprawnościa odczytu doruwnuje Teac-owi 40x . Po pół roku (katowania przez nastolatka) dobrze kisi. Nie wiem jak obecne egzemplaże , ale gdybym miał mało kasy na CD to tylko Lite-on.

Torpido

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I sie zastanawiam a moze NECa :? :roll:

CZLOWIEKU! Nie zrob tego bledu. DVD Neca jest calkiem znosne, ale CD to nie tykaj kijem. Mam "to" w starym kompie od roku, i start "tego" czegos = start odrzutowca. Korekcja bledow - do [gluteus maximus] (w DVD ok)... Mozna do tego doliczyc 2 plyty ktore w nim... EKSPLODOWALY :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I sie zastanawiam a moze NECa :? :roll:

CZLOWIEKU! Nie zrob tego bledu. DVD Neca jest calkiem znosne, ale CD to nie tykaj kijem. Mam "to" w starym kompie od roku, i start "tego" czegos = start odrzutowca. Korekcja bledow - do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> (w DVD ok)... Mozna do tego doliczyc 2 plyty ktore w nim... EKSPLODOWALY :/

heh... kto pyta jest glupcem 5 min kto nie pyta jest nim cale zycie :D :D

dzieks za info

moze bedzie lepiej jak wy napiszecie ktory jest dobry z tych low end

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...