Skocz do zawartości
wojooo

Jaka Gf 8800 Gts 640mb ?

Rekomendowane odpowiedzi

jezeli przysla mi BFG to bedzie moj a jak nie to kupie evga ... a duza roznica pomiedzy tymi dwoma modelami ?

Wszystkie karty to referencyjne konstrukcje :sad:

Czyli : nie ma znaczenie którą kupisz bo wszystkie są takie same :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupiesz BFG to dostaniesz w komplecie koszulké :)

Powiedzial bym cos wiecej na jej temat,ale niestety dysk mi padl i czekam na nowy - takze jeszcze nie testowalem.Ta co ja kupilem ma podwyzszony zegar shaderow i GPU - to na razi etyle co wiem.I jeszcze jedno - jest bardzo cicha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie czekam na gonca z moja karta BFG :) ale jestes pewien ze daja rowniez do gts 320mb ? wiem ze w gtx daja ale ze w gts ??

Ja mam fioła na punkcie ciszy w kompie i wszystko jest wyciszone na max wiec tym mnie pocieszyles :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak sie maja jeszcze gigabyte ... leadtek ... MSI ?? moze macie jakies tanie sklepy z kartami

mam okazje kupic asusa uzywanego z 17 lutego zaq 1090 warto ?

nie , lepiej kup tu BFG i transport 1pln.

http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=6931

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej od evga z oc lub bez oc ?

albo dorzucic te 200 zł i miec 640mb ... ehh wszystko mi sie popie rdolilo w tej glowie ;] niedlugo zmienie monitor na 1600/1200 i nie chce zeby mi sie przycinalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

terraz mam do wyboru ... EVGA 320-P2-E815-AR , EVGA 320-P2-E811-AR , BFG GeForce 8800GTS OC lub BFG GeForce 8800GTS OC2 ... ktorz najlepiej brac - to zamawiam

patrzac na testy to chyba jednak wezme 640 :/ ... PINE XFX GF 8800GTS 640 dobra?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie uplynnilem swojego BFG GTS 640MB Przeskakuje na cos wyzszego ale tylko z powodu okazji wymiany sprzetu.

Jezeli chodzi o cisze to wszystko jest wzgledne. Wszystkie karty to naprawde to samo, pamieci, chlodzenie itd.

BFG rozni sie tylko wyposazeniem, koszulka, slizgacze 5 lat gwary itd...

Aczkolwiek mnie uzekl jej czarny kolor [; no i byla to pierwsza z 8800 dostepnych w Polsce, wiec wyboru nie mialem [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi