wojooo Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Prosze o pomoc w wyborze najlepszej pod wzgledem ceny pamieci i chlodzenia firmy do 8800 gts 640mb Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Wszystkie karty to referencyjne konstrukcje :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Wszystkie karty to referencyjne konstrukcjeCzyli : nie ma znaczenie którą kupisz bo wszystkie są takie same :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) hmmm a czy biorac z 320mb to dobry wybor ;>? Edytowane 1 Marca 2007 przez wojooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 hmmm a czy biorac z 320mb to dobry wybor ;>? Leniwość? http://www.computerbase.de/artikel/hardwar...rformancerating Sam sobie poczytaj i sam sobie wyciągnij wnioski :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 88gts 320 jest bardzo dobrą kartą do (prawie jak 88gtx) rozdz. 1280x XXX. W wyższych rozdziałkach karta ma załamanie mocy i jej wydajność jest wiele niższa, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 teraz mam 1280/1024 ale zamierzam zmienic lcd na 1600/1200 ... ciekawe czy pojdzie na 320mb bo nie mam kasy na 640mb :( Przymierzam sie do modelu z firmy BFG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 "Ciekawe czy pojdzie na 320MB" co? Pojdzie wszystko to co pojdzie i na wersji 640MB, najwyzej bez AA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 też bym kupił wersję 320MB. IMO bardziej opłacalna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 a jaki czas dostepu maja pamieci w BFG ?? nigdzie nie moge znalezc ... gdzies w innych pisze ze 1.2 ns ale w tej nigdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Karty BFG sie ponoc najlepiej podkrecaja w/g roznych opinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 a jak sie maja jeszcze gigabyte ... leadtek ... MSI ?? moze macie jakies tanie sklepy z kartami mam okazje kupic asusa uzywanego z 17 lutego zaq 1090 warto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Najtańsze ceny znajdziesz na www.skapiec.pl :) Jeśli miałbym kupić coś z DX10 to wziąłbym BFG 8800GTS 320mb. Chyba najlepszy stosunek cena/jakość pośród kart DX10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 jezeli przysla mi BFG to bedzie moj a jak nie to kupie evga ... a duza roznica pomiedzy tymi dwoma modelami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 jezeli przysla mi BFG to bedzie moj a jak nie to kupie evga ... a duza roznica pomiedzy tymi dwoma modelami ? Wszystkie karty to referencyjne konstrukcje :sad: Czyli : nie ma znaczenie którą kupisz bo wszystkie są takie same :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Jak kupiesz BFG to dostaniesz w komplecie koszulké :) Powiedzial bym cos wiecej na jej temat,ale niestety dysk mi padl i czekam na nowy - takze jeszcze nie testowalem.Ta co ja kupilem ma podwyzszony zegar shaderow i GPU - to na razi etyle co wiem.I jeszcze jedno - jest bardzo cicha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 wlasnie czekam na gonca z moja karta BFG :) ale jestes pewien ze daja rowniez do gts 320mb ? wiem ze w gtx daja ale ze w gts ?? Ja mam fioła na punkcie ciszy w kompie i wszystko jest wyciszone na max wiec tym mnie pocieszyles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 no i [gluteus maximus] :( nie przyslali mi ... ehh wiec pozostaje mi EVGA ... warto kupic za 1280zł wesre superclocked ?? czy nie warto i kupic za 1210 zwykla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 a jak sie maja jeszcze gigabyte ... leadtek ... MSI ?? moze macie jakies tanie sklepy z kartami mam okazje kupic asusa uzywanego z 17 lutego zaq 1090 warto ? nie , lepiej kup tu BFG i transport 1pln. http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=6931 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 lepiej od evga z oc lub bez oc ? albo dorzucic te 200 zł i miec 640mb ... ehh wszystko mi sie popie rdolilo w tej glowie ;] niedlugo zmienie monitor na 1600/1200 i nie chce zeby mi sie przycinalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 terraz mam do wyboru ... EVGA 320-P2-E815-AR , EVGA 320-P2-E811-AR , BFG GeForce 8800GTS OC lub BFG GeForce 8800GTS OC2 ... ktorz najlepiej brac - to zamawiam patrzac na testy to chyba jednak wezme 640 :/ ... PINE XFX GF 8800GTS 640 dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ja wlasnie uplynnilem swojego BFG GTS 640MB Przeskakuje na cos wyzszego ale tylko z powodu okazji wymiany sprzetu. Jezeli chodzi o cisze to wszystko jest wzgledne. Wszystkie karty to naprawde to samo, pamieci, chlodzenie itd. BFG rozni sie tylko wyposazeniem, koszulka, slizgacze 5 lat gwary itd... Aczkolwiek mnie uzekl jej czarny kolor [; no i byla to pierwsza z 8800 dostepnych w Polsce, wiec wyboru nie mialem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 widze ze najtansza jest PINE i chyba sie na nia skusze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...