Gość Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Arnie - "R&D" - Rabunek & Dewastacja? Rozbieranie & Defloracja? Ryki & Dudnienie?a chcialem byc fajny i mi nie wyszlo ;) reaserch & development ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Ale widzisz PelzaKinio, brandzlowałeś się z tym miesiącami, bawiłeś skórą czy tam z kurą, a jak raz i drugi wytknąłem ci lenistwo i nazwałem dość brzydko, zaraz wziąłeś się do roboty. Dobry opie...ol nie jest zły :> cos w tym jest panie... ale jeśli by wejść, wcisnąć się, wleźć w szczegóły to ja siedziałem nad modem łącznie może ze 2 tygodnie ciągłej katorżniczej pracy :). A teraz się wziąłem z kilku powodów, tak ze na pewno prowodyrem akcji jesteś jonasie, ale nie jedynym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Mniejsza o wyłączność, ważne żebyś to wreszcie skończył i zaprezentował tłumom ku uciesze ocząt. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) mnie tylko martwi jedna kwestia. Mianowicie. Zeby nie bylo tak jak to mialem raz w zyciu. Czekalem na kobiete ktora zapowiadala sie ciekawie, pragnalem, pozadalem, tesknilem i takie tam [ciach!]ly. Kiedy juz ja zobaczylem, stwierdzilem tylko ze jest fantastyczna i... Poszedlem z kumplami na piwo. Znudzony jak mops, wyzuty ze wszelkiej pasjii i namietnosci. Czekalem po prostu za dlugo :) Ale co ja tam wiem :) Tak tylko pitole od rzeczy ;) Edytowane 9 Marca 2007 przez Carl0s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Chyba gdzies po drodze zgubil sie watek. Wiec sugestywnie trzepne dzwiami az sie wygna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...