kubil Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Mam szybkie pytanie - który z tych dwóch zasilaczy to lepszy zakup. Chodzi mi o głośność pracy oraz o bezawaryjność: 1. http://www.allegro.pl/item170952273_nowe_z...12miesiecy.html 2. http://www.allegro.pl/item169704442_zasila...gwarancja_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 sprawdź inne tematy.. ten pierwszy często zwany jest Codeshitem, co chyba mówi samo za siebie. Natomiast delty wszyscy chwalą, z wyjątkiem tej ostatniej 400W, w przypadku której wciąż czekamy na werdykt.. Z mojego doświadczenia większe wiatraki są cichsze, bo mogą się wolniej obracać, ale niech się wypowie jakiś właściciel jednego z podanych tu zasilaczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 po pierwsze podaj konfig jaki ma on ciagnac. (nie sama moc ale i obciazenie kazdej lini sie liczy) co do tych dwoch do codegen w przedbiegach odpada. wlasnie ta delte niedawno kupilem. jest cichutka (prawie nieslyszalna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Od Codegenów trzymaj sie z daleka, to głośne, często niestabilne i awaryjne zasilacze, ta Delta jest 3x lepsza od tego Codeshita ;] Edytowane 1 Marca 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Autor tego tematu nie przeczytał FAQ. Zadaje pytania retoryczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 ten temat to prowokacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 ten temat to prowokacjaobawiam sie ze nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Tym gorzej to świadczy o jego autorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 mam ta delte jedyna wada to ze dranstwo sie mocno nagrzewa :/ nawet przy otwartej obudowie jest cieple ale napiecia i cisza sa wzrocowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 mam ta delte jedyna wada to ze dranstwo sie mocno nagrzewa :/ nawet przy otwartej obudowie jest cieple ale napiecia i cisza sa wzrocowe to chyba bardzo obciazona jest <_< bo u mnie chlodniutka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 pracuje na sprzecie mojej panny : Athlon 2400+ , 512 ramu , gf 5900xt , twardy wiec bez szalenstw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Pocieszające jest to, że delt poszło ponad 200 a codegenów "tylko" 70 :lol: Nie słyszałem o 200 deltach. Skąd masz waszmość takie info?Poszło w tych aukcjach co zostały przytoczone w 1. poście xD Tylko nie 200 a 100 delt, natomiast codegenów nie 70 a 20 :] - źle przeczytałem - sory :plum: Edytowane 6 Marca 2007 przez 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Nie słyszałem o 200 deltach. Skąd masz waszmość takie info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynio Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Nie słyszałem o 200 deltach. Skąd masz waszmość takie info? Myślę że autorowi bardziej chodziło o ilość a nie o rodzaj zasilacza :) choć fakt że było to wyrwane z kontekstu Tynio Pozrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Tak czy inaczej ta delta będzie lepsza i nie warto kontynuować tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Tak czy inaczej - dzięki. Kupiłem już Deltę, dostałem ją i muszę przyznać, że rzeczywiście jest bardzo cichutka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 pracuje na sprzecie mojej panny : Athlon 2400+ , 512 ramu , gf 5900xt , twardy wiec bez szalenstw a jestes pewnien ze wiatrak sie kreci :blink: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...