Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dresik od ponad roku nie mam zainstalowanego Titana, więc mogło mi umknąć parę rzeczy. Jednakże sytuacja jest analogiczna jak w diablo 2. Do Rhodos (bo to pierwsza mieścina w dodatku) dostajesz się po zatłuczeniu final bossa podstawce i dalej już lecisz z młócką. Wraz z dodatkiem trzeba konwertować postaci i podobnie jak w diabełku, nowe itemy dostępne są i w podstawie i addonie. Mam nadzieję, że się nie mylę i jasno nabazgrałem :D Czyli odpalam dodatek, przechodzę podstawkę i na końcu jest nowy świat lub akt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie myślałem nawet, że po tylu latach dalej będzie mi się w to tak przyjemnie grało :) chyba najlepiej wydane 11zł w życiu ^^ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...