meeron Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 @IamWeasel - chyba prowadzisz, gratki B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 ten test powinien byc duzo lepszy http://testy.msstudio.com.pl/cgi-bin/test....mp;nr_testu=200 ja go nie rozwiazywalem 81 pytan nie chce mi sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 115 ... pod koniec rzeczywiście dosyć trudne, ale możliwe do skojarzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Uzyskany wynik IQ: 131 Bardzo dużo powyżej przeciętnej :P Szczerze.. popełniłem 2 głupie błedy, mimo ze dobrze z poczatku obstawiałem. Co do reszty sie nie czepiam, bo jednak były za cieezkie. Ogolem test dosc łatwy, tylko ze w normalnych warunkach jest silna presja czasu.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 115, czyli duże zaskoczenie, z reguły miałem około 3, co plasowało zawartość mojej czaszki gdzieś pomiędzy tosterem a amebą :> Też wydało mi się dziwne, żeby Mensa rekrutowała w swe szeregi za pomocą testu obrazkowego dla szympansów i utalentowanych gimnazjalistów, zatem coś w tym, co niko2003 napisał, musi być. Gadałem kiedyś z Polakiem mieszkającym w USA, bardzo często i długo chwalił się przynależnością do tamtejszej MENSY. Ja bym się wstydził :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 ten test powinien byc duzo lepszy http://testy.msstudio.com.pl/cgi-bin/test....mp;nr_testu=200 ja go nie rozwiazywalem 81 pytan nie chce mi sie ;) Dzizas, strasznei długi ten test, ale łatwiejszy od poprzedniego. Wyszło 131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 108 w tym pierwszym tescie nigdzie mi sie nie spieszyło :lol: zabrakło czasu na wszystkie pytania bo strzelac nie chciałem ;) ale to pewnie przez przeziebienie reaguje wolniej i mam otępiony umysł :lol: ;) podejde do tego za kilka dni jak wyzdrowieje :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Robilem ten "test" chyba z rok temu i mialem 135. Jak znajde czas to sobie rozwiaze jeszcze raz. Swoja droga jak juz pisano, taki pic na wode to to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Pierwszy test 108, ale zważywszy która jest teraz godzina byłoby lepiej?! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 w 2 testach miałem identyczna ilość punktów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Pic na wode ten test bo moja siostra doszla do 20 pytania i wynik 97 a jest na poziomie srednio rozgarnietego chomika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 ten test powinien byc duzo lepszy http://testy.msstudio.com.pl/cgi-bin/test....mp;nr_testu=200 ja go nie rozwiazywalem 81 pytan nie chce mi sie ;) Uzyskany wynik IQ: 143 Bardzo dużo powyżej przeciętnej ten łatwiejszy był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 loco_plL: NIe wiem czy podczas badania na iloraz inteligencji trzeba rozwiazac wszystkie 'zadania', ale jesli nie, to najwyrazniej tworcy tego testu na stronie stwierdzili, ze nie bedzie głupkow ktorzy zrobia go dla jaj :P Wiec i punktacja moze i jest liczona w niedoskonały sposob.. tzn nieuwzgledniajacy tego, ze ktos niedokonczył testu.... Tak wiec prawda o Twojej siostrze moze wygladac gorzej niz przypuszczasz ;) NIe ma co wymagac wiarygodnosci od tych testow, tylko isc sie... przebadac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Pic na wode ten test bo moja siostra doszla do 20 pytania i wynik 97 a jest na poziomie srednio rozgarnietego chomika.To ładne masz mniemanie o swoje siostrze :D A testy rzeczywiście do gluteus maximus NIe ma co wymagac wiarygodnosci od tych testow, tylko isc sie... przebadac ;)A po co się niepotrzebnie dołować? :D Edytowane 2 Marca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 15min i 122pkt więcej czasu zwyczajnie nie potrzebowałem, czyli w 40 min wyszło by 325pkt jestem genialny, wszechwiedzący i w ogóle the best, możecie już oddawać mi ukłony bo wieczorem pomyślę jak zapanować nad światem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 129 bez pospiechu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Wywalczylem cale 104 pkt. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Nie chwaląc sie 136 B) :twisted2: Edytowane 8 Marca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 168 :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Boże, jestem normalny! 100 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ten test obrazkowy nie jest dla szympansów i gimnazjalistów tylko wzorowany jest na teście matryc Ravena! Zresztą to o czym Wy mówicie (test lingwistyczny pamięciowy etc. by Mensa) to też niezbyt mnie przekonuje bo nikt tam nie bada inteligencji emocjonalnej, która jest wg mnie nieco jednak bardziej istotna...;) Ale gratuluję osobom z wynikami dużo powyżej średniej :) ładne wyniki macie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 jakas duza rozbieznosc... w pierwszym 115 (moze by i bylo wiecej ale pod koniec juz mi sie nie chcialo) a w drugim 132... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mikelos: Poczytaj sobie o testach na inteligencje, a powiniens sie dowiedziec skad ta roznica. Choc ten pierwszy test jest dosc diznwy :P Taki nie polski ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Pozwole sobie odswiezyc. Ktos wykonywal ten test: http://www.iq-test.pl/ ? Na ile jest jego wynik wiarygodny ? Rozwiazalem (i zaplacilem :/) No i jest to 120, wiec nie tak zle Niby maja statystki ile osob robilo u nich test i jest ich niby sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 testy testami, a życie i forum same weryfikują :wink: ja mam 0, bo nawet flasha nie umiem odpalić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Pozwole sobie odswiezyc. Ktos wykonywal ten test: http://www.iq-test.pl/ ? Na ile jest jego wynik wiarygodny ? Rozwiazalem (i zaplacilem :/) No i jest to 120, wiec nie tak zle Niby maja statystki ile osob robilo u nich test i jest ich niby sporo. Ja przed chwilą zrobiłem ten test i też mi wyszło 120. Dopiero teraz zobaczyłem ile kosztują te sms'y i się mocno zdziwiłem. Nie wiedziałem, że wiadomości mogą tyle kosztować :/ Ale się wkurzłem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 dobra godzina na testy :P ale z ciekawości przeleciałem i obydwa zajęły coś over 30 minut. a pierwszym linku 115 dosyć szybko poszedł drugi już dłużej ale wynik fajny :P 136 i 6 odpowiedzi w wynikach miałem błędne jakbym nie zaznaczył nic O_O a bym się załapał do mensy kurde :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) haha ta pora oddziaływuje na ludzi - mam podobny wynik co forest kila zbila - 115 i 134 ;) Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Z pierwszego linku tez robilem cos okolo 1 w nocy, zaspany juz i w kilku klialem co popadnie, wynik 108 Drugiego o tej porze juz nie skonczylem, powiedzialem dosyc i po polowie testy wylaczylem moze dzisiaj sie za niego wezme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...