Blackwhite Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Witam Mam problem z wykryciem dysku Samsung SATA II na mojej plycie z podpisu.Wczesniej dzialalo wszystko bez problemu ,dopuki nie zainstalowalem nowej karty czyli 8800 GTS. Od tego momentu plyta nie wykrywa w ogole dysku, tak jakby kontroler SATA byl uszkodzony.Resetowalem bois zwork a,ale nic nie pomoglo.Probowalem tez zainstalowac windows od nowa ale pisze,ze w komputerze nie ma zainstalowanego zadnego dysku fizycznego. Co moze byc przyczyna, lub inaczej - jak rzwiazac problem? Dodam,ze na porzedniej karcie tez nie wykrywa dysku. Edytowane 1 Marca 2007 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Po pierwsze idz do kumpla sprawdzic czy twoj dysk jest na pewno w pełni sprawny. Przestaw zworke w tryb SATA I i zobacz co wtedy sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 chyba juz wiem co sié stalo. Sprawdzilem na drugim kompie - niestety to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...