Skocz do zawartości
Kambey

Najdziwniejszy Problem Na Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mój problem zaczął się gdy zmieniłem mobo na Asusa A8N SLI DELUX i grafe na GF 6600 Winfasta najpierw wszystko chodziło ładnie przy pierwszy uruchomieiu lecz gdy potem włączyłem kompa to obraz był 4 bitowy najpierw myślałem że to wina sterów które wcześniej zainstalowałem więc zorbiłem formata. Po skopiowaniu plików instalatora włączył się także w 4bitach i po zainstalowaniu XPek nadal wyświetlał się w 4bitowym kolorze. Próbowałem instalować jeszcze raz XPeka później Windowsa Serwer 2003 , później Viste (odziwo ruszyła) lecz nic nie dawało. Po jakimś czasie odpaliłem Knoppixa i on ruszył pięknie w 32 bitach, ale Windows nie chce odpalić w 32 bitach, wygląda wszystko jakby albo stery były złe ( bo w menadzeże urządzeń mam wykrzyknik przy karcie ) albo ich wogle nie było bo nie mam możliwości w właściwościach zmiany kolorów albo rozdziałki.

Możecie mi pomóc?

Dzięki z góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... sterowniki napewno dobre instalujesz? odpowiednie do systemu? (32bit lub 64bit) Dodatkowe zasilanie masz na karcie? jesli tak to czy podpięte?

Może sprawdz kartę u kogoś... Jesli dalej będzie tosamo to może karta umiera ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi