Roxas Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Neta mam z lanu w moim kompie sa 2 karty sieciowe i zaintalowany program wingate ;) w tym progsie bodajrze chyba jeszcze mam wlaczony ten firewall co tam jest. Administrator sieci moze sie skapnac ze mam neta poprzez ten program na drugim kompie, ze zrobilem takie cos ?? Jezeli tak to w jaki sposob sie kapnie ?? Aha i jeszcze jedno jak sie ma Wingate do obciazanie kompa spowalnia go cos ? PS: Transfer ktory teraz aktualnie mam jest dzielony na 2 kompy czy kazdy ma swoj osobny ? Edytowane 1 Marca 2007 przez Roxas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 witam dzielenie jest do wykrycia bez wzgledu na to jak dzielisz- soft czy hardware wymaga to jednak pewnego zainteresowania ze strony IPS czy admina a z tym zazwyczaj jest cienko :PPP transfer masz taki jaki jest tobie przydzielony bez wzgledu na to ile masz kompow podlaczonych jak wykryc dzielenie to juz tu pisalem, opcja szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 ile jeszcze zalozysz tematow zwiazanych z tym samym zaganieniem?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...