Bikert Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Mam dziwny problem z moim radeonem 8500. Pogorszyła się jego wydajność i nie wiem czym to jest spowodowane. W 3dmarku 2001 se mam 9100 pkt. czyli wszystko tak jak na początku. Niestety od pewnego czasu strasznie mi klatkuje obraz w grach. W Collinie 2.0 nawet na 1024/768 i na minimalnych szczegółach klatkuje. Czy to jest wina sterownków? Mam zainstalowane najnowsze, ale starsze też nic nie dają. Kartę tą podkręcałem 274@310. Wszystko było O.K. Do czasu. Obecnie działam na standardowych ustawieniach. Dzięki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a robiłeś już einstal windy ??????????? pewnie ci sie cos w windzie posypało standardowo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 przeinstalowałem windę (tym razem z xp na 2000 sp3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dzięki za pomoc. Już jest wszystko ok. Zainstalowałem stery 6166 i control panel 3027 oraz R3D Tweak i jest jeszcze ;epiej niż było na początku. Wszystko jest dostępne na http://www.benchmark.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...