Skocz do zawartości
lothar345

Co Sądzicie O Sony Vaio Vgn-fe21s Za 4300

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajny laptop, gdyby nie okazyjna cena mojej Toshiby to wlasnie tego Sony mialbym w podpisie. Matryca swieci super i wyglad jest fajny. To ze dodaja angielskiego windowsa nie przeszkadzalo mi w zupelnosci. No i nie posiada klawiatury numerycznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny laptop, gdyby nie okazyjna cena mojej Toshiby to wlasnie tego Sony mialbym w podpisie. Matryca swieci super i wyglad jest fajny. To ze dodaja angielskiego windowsa nie przeszkadzalo mi w zupelnosci. No i nie posiada klawiatury numerycznej.

ciezki ten laptop.....2.8kg nosic plus torba zazwyczaj 1-2kg to masakra...do domu jaknajbardziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciezki ten laptop.....2.8kg nosic plus torba zazwyczaj 1-2kg to masakra...do domu jaknajbardziej

Coś ostatnio młodzież jakaś cherlakowata się zrobiła.Mój powinien ważyć 2,6 kg czyli niewiele mniej - pakuję w plecak i po kłopocie .Póki lapek ma mniej niż 16" to jest mobilny ;)

No cóż SONY załatwił wszystkich w segmencie od 4k wzwyż. Ciężkie czasy idą dla ACERopodobnych producentów...

Edytowane przez Haquim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ostatnio młodzież jakaś cherlakowata się zrobiła.Mój powinien ważyć 2,6 kg czyli niewiele mniej - pakuję w plecak i po kłopocie .Póki lapek ma mniej niż 16" to jest mobilny ;)

No cóż SONY załatwił wszystkich w segmencie od 4k wzwyż. Ciężkie czasy idą dla ACERopodobnych producentów...

Dokladnie to samo chcialem powiedziec 2,6kg to juz mlodzi nie chca nosic na plecach bo ich w krzyzu lupie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie to samo chcialem powiedziec 2,6kg to juz mlodzi nie chca nosic na plecach bo ich w krzyzu lupie :)

mowimy o mibilnosci.....ja mam 14.1 cala i wazy 2.4 kg...a 2.8 to roznica...roznica aparatu fotograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mowimy o mibilnosci.....ja mam 14.1 cala i wazy 2.4 kg...a 2.8 to roznica...roznica aparatu fotograf

O jakiej ty mobilnosc mowisz ?? Co w kieszen go wsadzisz i te 0,4kg nie urwie ci jej. Daj spokoj. I tak w plecak musisz go ladowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jakiej ty mobilnosc mowisz ?? Co w kieszen go wsadzisz i te 0,4kg nie urwie ci jej. Daj spokoj. I tak w plecak musisz go ladowac.

Może do damskiej torebki chciałby też czasem włożyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sadzicie o VAIO FE31M ?

http://www.laptopy.net/?cat_id=42&product_id=386

Bardziej sie oplaca kupic FE21S czy FE31M ?

to zalezy co jest dla Ciebie wazniejsze, Fe21S ma wolniejszy procek Core Duo ale szybszy dysk 5400rpm, natomiast Fe31M ma Core 2 Duo ale dysk 4200rpm, ja wybralem Fe21s i za roznice w cenie rozbuduje Ram do 2Gb, w przyszlym tygodniu odbior lapcia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi