lothar345 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam, Co sadzicie o tym modelu za 4300 http://laptopy.net/?cat_id=42&product_id=334? Cena świetna i laptop też chyba. Najtansza tosjiba z taka grafika kosztuje z 1000 wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Bardzo fajny laptop, gdyby nie okazyjna cena mojej Toshiby to wlasnie tego Sony mialbym w podpisie. Matryca swieci super i wyglad jest fajny. To ze dodaja angielskiego windowsa nie przeszkadzalo mi w zupelnosci. No i nie posiada klawiatury numerycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Bardzo fajny laptop, gdyby nie okazyjna cena mojej Toshiby to wlasnie tego Sony mialbym w podpisie. Matryca swieci super i wyglad jest fajny. To ze dodaja angielskiego windowsa nie przeszkadzalo mi w zupelnosci. No i nie posiada klawiatury numerycznej.ciezki ten laptop.....2.8kg nosic plus torba zazwyczaj 1-2kg to masakra...do domu jaknajbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) ciezki ten laptop.....2.8kg nosic plus torba zazwyczaj 1-2kg to masakra...do domu jaknajbardziejCoś ostatnio młodzież jakaś cherlakowata się zrobiła.Mój powinien ważyć 2,6 kg czyli niewiele mniej - pakuję w plecak i po kłopocie .Póki lapek ma mniej niż 16" to jest mobilny ;) No cóż SONY załatwił wszystkich w segmencie od 4k wzwyż. Ciężkie czasy idą dla ACERopodobnych producentów... Edytowane 2 Marca 2007 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Coś ostatnio młodzież jakaś cherlakowata się zrobiła.Mój powinien ważyć 2,6 kg czyli niewiele mniej - pakuję w plecak i po kłopocie .Póki lapek ma mniej niż 16" to jest mobilny ;) No cóż SONY załatwił wszystkich w segmencie od 4k wzwyż. Ciężkie czasy idą dla ACERopodobnych producentów... Dokladnie to samo chcialem powiedziec 2,6kg to juz mlodzi nie chca nosic na plecach bo ich w krzyzu lupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Dokladnie to samo chcialem powiedziec 2,6kg to juz mlodzi nie chca nosic na plecach bo ich w krzyzu lupie :)mowimy o mibilnosci.....ja mam 14.1 cala i wazy 2.4 kg...a 2.8 to roznica...roznica aparatu fotograf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 mowimy o mibilnosci.....ja mam 14.1 cala i wazy 2.4 kg...a 2.8 to roznica...roznica aparatu fotograf O jakiej ty mobilnosc mowisz ?? Co w kieszen go wsadzisz i te 0,4kg nie urwie ci jej. Daj spokoj. I tak w plecak musisz go ladowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 O jakiej ty mobilnosc mowisz ?? Co w kieszen go wsadzisz i te 0,4kg nie urwie ci jej. Daj spokoj. I tak w plecak musisz go ladowac.Może do damskiej torebki chciałby też czasem włożyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Mój waży 2.8kg i jak dla mnie jest bardzo leciutki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lans Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 A co sadzicie o VAIO FE31M ? http://www.laptopy.net/?cat_id=42&product_id=386 Bardziej sie oplaca kupic FE21S czy FE31M ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hennepin Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 A co sadzicie o VAIO FE31M ? http://www.laptopy.net/?cat_id=42&product_id=386 Bardziej sie oplaca kupic FE21S czy FE31M ? to zalezy co jest dla Ciebie wazniejsze, Fe21S ma wolniejszy procek Core Duo ale szybszy dysk 5400rpm, natomiast Fe31M ma Core 2 Duo ale dysk 4200rpm, ja wybralem Fe21s i za roznice w cenie rozbuduje Ram do 2Gb, w przyszlym tygodniu odbior lapcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...