Gość aruś Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Mam głośniki creativa 5.1 i karte soundblastera. Sprzęt działa juz dobrze dwa lata. Niedawno zauważyłem że dźwięk płynie tylko z dwóch głośników. W creative diagnostics jak robie test to wogóle nie ma opcji wyboru konfiguracji głośników (okienko ze strzałką wyboru). W ustawieniach audio systemu mam ustawione 5.1 , w sound mixerze jest 2.1 i też nie ma możliwości zmiany konfiguracji. Jak sobie z tym poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 A jaki masz system? Może Vistę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Xp SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiluki Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Xp SP2Sciągnij nowe drivery i aplikacje. Musi być test 5.1 jeśli karta dźwiękowa obsługuje ten standard miałem Audigy SE i Realtec HD oba mają testy. Co nie zmienia faktu że w testach chodziły 5.1 ale już w mp3 :D i grach był problem :D ale tak chociaż przetestujesz czy masz dobrze podpięte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...