Pyrfee Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Witam Problem jest od dawna ale dopiero teraz postanowilem sie tym zajac :) Chodzi o to, ze laptopy z identyczna konfiguracja maja o wiele lepsze wyniki w 3Dmark lub innych programach. Probowalem robic testy po formacie i nic sie nie zmienilo. Ponizej przedstawiam przykladowy screen z ORB'a z porownaniem mojego sprzetu do sprzetu z taka sama konfiguracja, tylko, ze Acer. Popatrzcie na wynik procesora, 2x nizszy !! Nie wiem co jest grane, help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 A jakim cudem może szybciej chodzić jak ma FSB 0MHz. Aż strach pomyśleć jakby ta Toshiba śmigała jakby miała FSB 533MHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danters Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Sterowniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrfee Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Heh, no wlasnie nie wiem czemu pojawia sie te 0MHz... @Danters jesli chodzi o sterowniki do karty graficznej to nie to bo instalowalem juz chyba wszystkie :> No chyba, ze to sterowniki do plyty glownej, procesora ? Nie instaluja sie od razu z recovery disk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...