rrych Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Mam laptopa Toshibe M3 z systemem oper. Windows XP+SP2 i sterowniki ze strony producenta nie da rady zainstalowac na tym topku. Czy moze ktos da mi jakas rade? Moze sa do tego jakies nowsze sterowniki? Prosze pomozcie mi :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Co to znaczy "nie da rady"? Napisz coś więcej... Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrych Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Co to znaczy "nie da rady"? Napisz coś więcej... Pozdrawiam Poznaniak "nie da rady" tzn. po uruchomieniu aplikacji setup zaczyna sie przygotowywac do instalacji i po tej operacji nic sie nie dzieje, program instalacyjny sie wylacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Wydaje mi się że masz poprostu system zasyfiony lub brak jakiegokolwiek SP. Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrych Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 System z pewnoscia nie mam zasyfiony, poniewaz jest swiezo po instalce. A co to znaczy "brak jakiegokolwiek SP"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 SP to Service Pack ktory on ma nawet napisal o tym w pierwszym poscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrych Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) A czy moze jest jakieś inne forum gdzie znajdę odpowieź na pytanie: jak zainstalować sterowniki do touchpad w notebooku TOSHIBA TECRA M3? PS: Dodam jeszcze, ze system chyba wogole nie wykrywa tego urzadzenia (chyba ze jest to urzadzenie podlaczone pod PS/2 to czasem wykrywa, a czasem nie) nie znam sie na tym za bardzo. Edytowane 3 Marca 2007 przez rrych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 SP to Service Pack ktory on ma nawet napisal o tym w pierwszym poscieFaktycznie - sorki A czy moze jest jakieś inne forum gdzie znajdę odpowieź na pytanie: jak zainstalować sterowniki do touchpad w notebooku TOSHIBA TECRA M3? PS: Dodam jeszcze, ze system chyba wogole nie wykrywa tego urzadzenia (chyba ze jest to urzadzenie podlaczone pod PS/2 to czasem wykrywa, a czasem nie) nie znam sie na tym za bardzo. Napisz do suportu Toshiba - być może Ci pomogą :wink: To że nie wykrywywa sprzętu może być odpowiedzialne za to że nie da sie zainstalować softu a co za tym idzie sprzęt może być uszkodzony Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Nie wiem jak BIOS-ie Toshiby ale np. w IBM T40 z poziomu BIOS-u można było wyłączyć touchpad. Sprawdż u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...