The.Bartez Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Witam! Szukam kogoś, kto posiada wymienionego w temacie laptopa i nie ma problemów z osiągami karty graficznej na sterownikach innych niż te stare od toshiby. Dokładny model tego laptopa to p10-554 PSP10E. P4 2,8 // Fx Go5600 64MB Niżej podaje link z opisem laptopa. http://www.warnet2.pl/czytaj.php?typ=notebook&opis=15 Pilnie proszę o kontakt na pm lub mail. W razie czego, pisać do mnie to napisze jak bezboleśnie zgrać bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Czegoś nie rozumiem. Skoro na tych od Toshiby jest ok to o co chodzi? Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The.Bartez Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Te od Toshiby są w wersji 44.85, przez co nie ma pełnego wsparcia DX9. Objawia się to m.in problemami z wypełnianiem tekstur w niektórych grach. Poza tym na co dzień używam Linuksa, a żeby móc używać X.org modularnych (>6.9) muszę używać nowszych sterowników. Nie mogę przez to odpalić nawet prostych aplikacji 3D/OpenGL oraz płynnie oglądać filmów x264. Aby się nie rozpisywać odsyłam na inne forum, gdzie problem jest szeroko rozpisany. Link -> laptopvideo2go U mnie problem pojawił się po aktualizacji biosu. Nie mam backup'u poprzedniego, a probowałem już chyba wszystkich jakie znalazłem w sieci. Także jestem prawie pewien, iż po wgraniu "któregoś" ze starszych problem zniknie. Niestety nawet nie pamiętam jaka dokładnie wersja była domyślnie w laptopie. :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...