mareczosnek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Jak na moje ucho wiatrak za głośno pracuje..to normalne czy coś nie tak? i jak to usunąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Jak na moje ucho wiatrak za głośno pracuje..to normalne czy coś nie tak? i jak to usunąćnie martw sie ...bolączka 95% laptopów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Mój Asus jest przyjemny dla ucha nawet przy MAX obrotach - a jestem uczulony na hałas więc może faktycznie z Twoim jest coś nie tak.. Słychać przepływ powietrza czy terkotanie? Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 No i podaje jeszcze model tego asusa bo każdy inaczej działa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 hm autor tematu myśli że jesteśmy wróżbitami i zakłada że wiemy jakiego ma lapa :? Masz celka będzie wyło. masz PM powinno byc cicho (przynajmniej przez większośc czasu), jak nie jest to jest problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...