mateuszC93 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Witam, wie ktoś co to za biostar Szukam mobo na 754 z pci-express i mam spory dylemat. Wie ktoś jakie są możliwości oc i jaka regulacje napięć i mnożników. Jak płytka wygląda na tle gigabyte, epoxa czy asusa? Jak nie ta płytka to która, k8ne rev 2.0 chyba odpada bo strasznie nie stabilna. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ja ogólnie nie polecam żadnych płyt Gigabyte. Spotkałem kilka i każda była ułomna, ale każda na swój sposób. Tylko jedną rzecz miały wspólną: gubienie ustawień biosu. Jednak na S754 to właśnie gigabyte miały najlepsze możliwości OC. Kumpel miał K8NS i faktycznie HTT 325MHz robiła bez zająknięcia, tylko co z tego, skoro po każdym uruchomieniu kompa tracił ustawienia biosu? ;-) Nie jestem pewien, czy dobrze kojarze, ale ten Epox też nie miał takich złych możliwości. Poszukaj czegoś o nim, bo może być warto. Epoxy polecam zawsze i wszędzie, nawet te, które nie nadają się do OC. Płyty bezproblemowe jak żadne inne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...