sesq Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Szukam programu ktoremu podałbym wielkośći plików, a on je podzielił na jak najmniejszą ilość grup po ustalonym rozmiarze. czyli mam duzo plikow ( anime i inne takie tam ) chciałbym je tak podzielic zeby nagrac je na jak najmniejszej ilosci dvd. przykład: mam pliki ktore chce nagrac na dvd 3gb, 2gb, 1,5gb, 2,5gb chcialbym zeby program podzilil mi to na grupy 3gb+1,5gb=1DVD i 2gb+2,5gb=1DVD Edytowane 3 Marca 2007 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 witam np: TC ale najpierw zrob z tego 1 plik ( spakoj) jesli dobrze ciebie zrozumialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 witam np: TC ale najpierw zrob z tego 1 plik ( spakoj) jesli dobrze ciebie zrozumialem nie, bo jak bede chcial obejzec jakies anime to bede musial 5 plyt dvd wypakowac, albo zeby dac komus obejzec to bede musial mu 5DVD dac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 witam czaje baze :P faktycznie, zawsze to recznie robie przy nagrywaniu moze jaki jest soft...? ale.... chyba nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...