Kalin20 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Panowie mam problem z kompem a własciwie to z dźwiękiem, a tak jeszcze dokładniej to z jego brakiem. Pomimo, że głośniki są podłaczone do karty dźwiekowej (integra na Epox 9npa3 ultra), nie wydobywa się z nich żaden dźwięk... nie ma znaczenia czy podłącze je do przedniego panelu czy z tyłu - milczą jak zaklęte. Najdziwniejsze jest to że słuchawki działają :blink: Sterowniki mam zainstalowane, Winda stawiana jakiś miesiąć temu. Nie wiem kiedy to się stało, przez większość czasu korzystam ze słuchawk. Macie jakieś pomysły co może być nie teges???? config: athlon 64 3200+@2400 epox 9npa3 ultra głośniki wbudowane w monitor, amplituner z altusami win xp prof sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 moze omy sie nie zgadzaja (indepedencja czy jakos tak), albo glosniczki nie maja wzmacniacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 A sprawdzałeś czy w ogóle działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin20 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Glośniki działają. Pod amplituner mam podpięte jeszcze DVD, telewizor no i jest wbudowane radio. Zastanawiam się nad oporem, w końcu słuchawki mają dużo niższy opór niż jakiekolwiek głośniki... To może być powód problemu. Teraz wymyśliłem że przecież mogę podpiąć komputer do ampltunera przez złacze cyfrowe B). Tylko muszę znaleźć kabelek... Problem rozwiązany: winny byl system... Zainstalowałem Windowsa na zapasowym twardzielu i wszystko dzaiała:) Edytowane 6 Marca 2007 przez Kalin20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...