Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam problem z kompem a własciwie to z dźwiękiem, a tak jeszcze dokładniej to z jego brakiem.

Pomimo, że głośniki są podłaczone do karty dźwiekowej (integra na Epox 9npa3 ultra), nie wydobywa się z nich żaden dźwięk... nie ma znaczenia czy podłącze je do przedniego panelu czy z tyłu - milczą jak zaklęte. Najdziwniejsze jest to że słuchawki działają :blink:

Sterowniki mam zainstalowane, Winda stawiana jakiś miesiąć temu.

Nie wiem kiedy to się stało, przez większość czasu korzystam ze słuchawk.

Macie jakieś pomysły co może być nie teges????

config:

athlon 64 3200+@2400

epox 9npa3 ultra

głośniki wbudowane w monitor, amplituner z altusami

win xp prof sp2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glośniki działają. Pod amplituner mam podpięte jeszcze DVD, telewizor no i jest wbudowane radio.

Zastanawiam się nad oporem, w końcu słuchawki mają dużo niższy opór niż jakiekolwiek głośniki... To może być powód problemu.

Teraz wymyśliłem że przecież mogę podpiąć komputer do ampltunera przez złacze cyfrowe B). Tylko muszę znaleźć kabelek...

Problem rozwiązany: winny byl system... Zainstalowałem Windowsa na zapasowym twardzielu i wszystko dzaiała:)

Edytowane przez Kalin20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi