Skocz do zawartości
mateuszC93

Biostar Nf4 4x-a7

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że znalazłeś ją na Allegro :) Nie jest warta tej ceny. morele.net => Tu masz też Biostara, tyle że na NF3. Nóweczka za 150zł.

Polecam Ci SOLTEK SL-K8AN2-GR . Miałem... Wiem że HTT250 na dzień dobry, więcej nie chciało mi się :razz: Znajdziesz taką na Allegro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest HTT250 na "dzień dobry"? Tyle to ten BIOSTAR powinien bez problemów zrobić. BIOSTAR na NF3 to raczej pomyłka, jesli chodzi o oc.

Biostar Nf4 4x-a7 - opcje BIOS:

- timingi: tCL-tRCD-tRP-tRAS-tRRD (brak CR)

- dzielniki pamięci: 100, 133, 166, 200 (150 i 183 do odblokowania)

- mnożniki HT: 1-5 (1,5x i 2,5x do odblokowania)

- HTT 200-300

- vRAM: 2,7-2,9V

- vCPU: pradopodobnie można podnieść napięcie procka o max. 0,125V

Płyta ma bardzo podobny BIOS do mojego NF4-A9A, więc jest spora szansa, że będzie się kręcić podobnie. Niżej masz temat o NF4-A9A.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że znalazłeś ją na Allegro :) Nie jest warta tej ceny. morele.net => Tu masz też Biostara, tyle że na NF3. Nóweczka za 150zł.

Polecam Ci SOLTEK SL-K8AN2-GR . Miałem... Wiem że HTT250 na dzień dobry, więcej nie chciało mi się :razz: Znajdziesz taką na Allegro :D

żeś dowalił, przecież NF3 to AGP a NF4 to pci-e a ty mu polecasz nf3 :lol: :damage_wall:

taa soltek... htt250 to żart? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soltek robił dobre płyty (dopracowane i bezproblemowe), choć te na NF3 raczej mu nie wyszły (jeśli chodzi o oc). Szkoda, że zrezygnowali z produkcji płyt głównych :-/.

Z Solteka pod K8 i PCIEx możesz szukać K890-754 (VIA KT890PRO), ale ciężko będzie ci ją dorwać w Polsce...

Edytowane przez luk1999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi