djswistak Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 mam viste ultimate, chodzi bez zarzutu, ale niedawno zauwazylem ze znikla mi jedna partycja dysku tzn nie jej w mój komputer" i nie mozna w nia wejsc. w zarzadzaniu dyskami, widac ta partycje ale nie ma przydzielonej zadnej litery i sciezki. mam na tej partycji wazne zdjecia i nie gdzebie nic zeby ich nie stracic. dlatego prosze was o pomoc. co zrobic by znowu byla widoczna. zaznacze ze wszelkie póby w zarzadzaniu dyskami nie skutkuja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Testdisk polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 nadaj jej poprostu literke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 nadaj jej poprostu literke w tym sek ze sie nie da.nawet jej odpalic sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Napisałem ci już 2 raz. Poszukaj programu testdisk. On naprawi Ci ją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 domik, dziekuje bardzo za pomoc, co prawda partycji nie przywrócil a moze by dalo rade ale dalej sie nie bawilem, udalo mi sie za pomoca tego softu skopiowac wazne dane, i to najwazniejsze, potem format partycji i wsio gra. jeszcze raz dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...