Izone Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Mam pytanko: Mój kolega posiada płytke MSI na intelu i915 p i procesorek celekd 3,2 (presHot :-P ) i 1 GB RAM i zamierza sobie kupic grafike ASUS-A 7300GT TOP. Moje pytanko brzmi czy procek niebedzie chamował grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Chyba nie ten dział. Będzie mulilo na tym celeronie. Niech go wymieni. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Mam pytanko: Mój kolega posiada płytke MSI na intelu i915 p i procesorek celekd 3,2 (presHot :-P ) i 1 GB RAM i zamierza sobie kupic grafike ASUS-A 7300GT TOP. Moje pytanko brzmi czy procek niebedzie chamował grafiki? Nie będzie, może smiało kupować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Będzie [; wiem z autopcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 I w sumie niech nie bierze Asus'a tylko Palit'a Sonic z czarnym chłodzeniem lub Galaxy z Zalmanem. U mnie na Sempie @ 1.6GHz to narazie mi ciężko stwierdzić, bo lecę na pożyczonym 384MB ram... A proc podobny do CelkaD (wydajnościowo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ten celek nie powinien hamować 7300gt, możesz kupować spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Będzie [; wiem z autopcji :)Cos slabo z ta autopsja Ten celek nie powinien hamować 7300gt, możesz kupować spokojnie :)Na bank nie bedzie. Mialem D346 Prescotta , mialem D352 Cedar Milla i sprawdzalem to na 7300GT i 7600GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...