apm3 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Mam problem z dyskiem sata i nie pomaga przekładanie kabelków i nie pomogła zmiana biosu. Problem pojawił się po tym jak chciałem sprawdzić max częstotliwość dla mojego procesora. doszedłem do 230mhz x 12 i już później komp nie wstał z braku dysku. Już wcześniej miałem problemy z wykrywaniem sata, ale przeważnie pomagało przepięcie kabla z sata1 np do sata2. Czy ktoś miał podobny problem luwie jak to rozwiązać? płyta to dfi lanparty ultra-d. dysk samsung 160 sata2 Edytowane 4 Marca 2007 przez apm3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Było juz tyle razy o tym gadane Pozatym jest już topic o tej plycie.. Czujesz sie jakiś ważniejszy ze robisz własny temat ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...