DaRoN Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Mam pytanie - podczas jazdy niemiłosierniepocą mi się łapy. Nie wiem czemy tak się dzieje, pewnie przez to, że się denerwuje... Pytanie w związku z tym - czy są jakieś godne polecenia tańsze rękawice? Bo Sparco ceną mnie powaliło na tuning.pl - ewentualnie nadadzą się takie od Crossu/enduro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Na allegro masz za 60/70 zł. Pocą ci się ale na pewno nie z nerwów. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Obszyj sobie kierownicę jakąs fajną skórką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 walnij sobie dwa kielony i stres podczas jazdy przejdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 walnij sobie dwa kielony i stres podczas jazdy przejdzie ;) A później balonik i po stresie na kilka miechów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ja mam pewnego kolege którego nie widziałem trzeźwego za kierą, boi się czy co? W każdym razie bez 4 dębowych nie pojedzie :blink: ;) Kup sobie chociaż jakieś tańsze rękawiczki na moto i bedzie git. ewentualnie coś na rower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ja mam pewnego kolege którego nie widziałem trzeźwego za kierą, boi się czy co? W każdym razie bez 4 dębowych nie pojedzie fajnych masz kolegów tylko pogratulować... jak kogoś zabije to też będzie fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Ty tak uważasz, Ja wręcz przeciwnie. (rozumie, ironia, ale...) Zresztą dużo lat różnicy między nami jest i się z nim widze może raz na miesiąc takze raczej znajomy ;) Edytowane 4 Marca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Sorry, że Wam przeszkadzam w robieniu OT :lol: Nie uważasz, że to przerost formy nad treścią? W takich rękawiczach ręce też Ci się pocą, tylko nie przenosisz tego na kierownice a wchłania się w rękawiczki, więc... ręce śmierdzą jak cholera. Nie należę do tych co się specjalnie oglądają na innych, ale codzienna jazda w takim czymś może już wyglądać na śmieszną ;) Tak jak wyżej pisał fipa- obszyj kierownicę w jakimś zakładzie, zapłacisz pewnie ~100ziko, lub kup taki pokrowiec za ~35 który sam zakładasz i ściągasz "nitką". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Narcyz, nie krępuj się ;) Właśnie zapomniałem przez to OT wcześniej napisać, że brat sobie kupił "pokrowiec" piankowo podobny w Tesco, a miał podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 łapy się pocą - wporządku, po to rękawiczki, żeby przez to mi się kierownica nie ślizgała (bo pare razy mi uciekła - taki h**wy materiał) Nie mówię, ze na codzień, ale na kurs raczej obowiązkowo. Zwłaszcza, że będę kursował w epicentrum lata... i tak dalej i tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Myslales moze nad preparatami zmniejszajacymi potliuwosc rak ? O ile pamietam to jest w formie jakby talku i sprejow i dziala wysmienicie. W kwestii rekawic. Gwarantuje ci ze wytrzymasz ok. 2 tygodni. Po 2 tygodniach moje rekawice bokserskie zaczely tak smierdziec ze ciezko jest je trzymac przy twarzy i gdyby nie to ze musisz nimi zaslaniac glowe to nie zdzierzylbys. Zapach rak tez jest potem niebanalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...