jasam Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 pytanie - czy na płycie kt266 firmy via normalnie bedą chodzić pamieci 333 - tzn. - czy działać będą na magistrali na magistrali 2*133 - takie glupie pytanie ale jesli juz było bo szukałem ale nie znalazlem - jedna odpowiedz i mozna mnie z pytaniem wyrzucic ok?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 bylo juz pare razy a co do pytaniai to pamieci te beda chodzily jako 266 i bedziesz mogl na nich wtedy ustawic bardziej agresywne timingi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 bo ja wiem,sprawdz moj podpis (na max tymingach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=22818 ehhh.... szkoda slow :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...