Skocz do zawartości
karaluch

[serwis] Naprawa Fujitsu-siemens E7010

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje serwisu/naprawy laptopow Fujitsu-Siemens na terenie Wrocławia lub okolicy !!

Mam laptopa Fujitsu-Siemens Lifebook E7010 z ponoc uszkodzonym ukladem BGA na plycie, znajomy stwierdzil ze on nie pisze sie na przelutowanie tego ukladu bo moze rozwarstwic plyte, ale moze ktos sie lepiej na tym zna i on sobie z tym poradzi. Jestem wogole sklonny za rozsadne pieniadze kupic do niego plyte ale oczywisice ze sprawnym wspomnianym ukladem. Moze ktos na tym forum ma jakies pomocne informacje. Z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, poszukuje serwisu/naprawy laptopow Fujitsu-Siemens na terenie Wrocławia lub okolicy !!

Mam laptopa Fujitsu-Siemens Lifebook E7010 z ponoc uszkodzonym ukladem BGA na plycie, znajomy stwierdzil ze on nie pisze sie na przelutowanie tego ukladu bo moze rozwarstwic plyte, ale moze ktos sie lepiej na tym zna i on sobie z tym poradzi. Jestem wogole sklonny za rozsadne pieniadze kupic do niego plyte ale oczywisice ze sprawnym wspomnianym ukladem. Moze ktos na tym forum ma jakies pomocne informacje. Z gory dziekuje

Mam płytę do E7010. Podziało się tak że dwóch specjalistów stwierdziło że w moim laptopie jest uszkodzona płyta, więc sprowadziłem z Niemiec takową. Podczas wymiany u trzeciego specjalisty stwierdzono że płyty są OK a uszkodzony jest klocek. No to teraz szukam klocka, ale ze sprzedażą którejkolwiek wolałbym się wstrzymać aż mój laptok ożyje. woyski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi