karaluch Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Witam, poszukuje serwisu/naprawy laptopow Fujitsu-Siemens na terenie Wrocławia lub okolicy !! Mam laptopa Fujitsu-Siemens Lifebook E7010 z ponoc uszkodzonym ukladem BGA na plycie, znajomy stwierdzil ze on nie pisze sie na przelutowanie tego ukladu bo moze rozwarstwic plyte, ale moze ktos sie lepiej na tym zna i on sobie z tym poradzi. Jestem wogole sklonny za rozsadne pieniadze kupic do niego plyte ale oczywisice ze sprawnym wspomnianym ukladem. Moze ktos na tym forum ma jakies pomocne informacje. Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Witam, poszukuje serwisu/naprawy laptopow Fujitsu-Siemens na terenie Wrocławia lub okolicy !! Lista partnerów serwisowych Fujitsu Siemens Computers w Polsce Edytowane 4 Marca 2007 przez contradanza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ent z Pure lutuje płyty, robi mody i inne cuda... Zaptraj - może coś ździała :wink: Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyski Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Witam, poszukuje serwisu/naprawy laptopow Fujitsu-Siemens na terenie Wrocławia lub okolicy !! Mam laptopa Fujitsu-Siemens Lifebook E7010 z ponoc uszkodzonym ukladem BGA na plycie, znajomy stwierdzil ze on nie pisze sie na przelutowanie tego ukladu bo moze rozwarstwic plyte, ale moze ktos sie lepiej na tym zna i on sobie z tym poradzi. Jestem wogole sklonny za rozsadne pieniadze kupic do niego plyte ale oczywisice ze sprawnym wspomnianym ukladem. Moze ktos na tym forum ma jakies pomocne informacje. Z gory dziekuje Mam płytę do E7010. Podziało się tak że dwóch specjalistów stwierdziło że w moim laptopie jest uszkodzona płyta, więc sprowadziłem z Niemiec takową. Podczas wymiany u trzeciego specjalisty stwierdzono że płyty są OK a uszkodzony jest klocek. No to teraz szukam klocka, ale ze sprzedażą którejkolwiek wolałbym się wstrzymać aż mój laptok ożyje. woyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...