Errorx Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Design mazdy jest ok. Kwadratowe samochody sa piekne ;) tylko kiere bym zmienil na jakas w ksztalcie takiej z airbagiem bo taka chudzina w duzym aucie wyglada nieciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 bo to jest silnik o nisko polozonym momencie obrotowym (151NM-2500rpm) i mocy (90km-5000rpm). Taki benzynowy diesel :P Benzynowy diesel to 2,7 eta w BMW ;) ~130KM, ale momentu jak od groma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) wiem fipa te silniki sa boskie :) ale moj to tez taki prawie benzynowy diesel :P Jeszcze bedzie BMW ;) Edytowane 19 Marca 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 zobacz czy ta woda nie bierze sie czasem z dziury w podlodze ;) czasem tak bywa w tak starych wozach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 nie tam podloga jest zdrowa:) mam zatkany jeden przewodzik odplywowy i jak wiecej popada to sie przelewa :P Z lewej strony odetkalem a z prawej nie moge narazie :( p.s. dziś testowalem ile auto umie-180km/h ciagnie ale to nie max :D p.s. Pusta A2 oczywiscie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Mysle, ze 90KM wiecej niż 180-190 nie pojedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Mysle, ze 90KM wiecej niż 180-190 nie pojedzie ;)Ta górna granica jest dość optymistyczna, chociaż nie wiem ile to auto waży, 101KM z 1.6 przy wadze 1270 leci 200 zegarowe(czyli ok 185-190 max realnie). Ja bym sie bał lecieć pod 200 w tak dosyć juzstarym samochodzie, jeszcze do tego świerzo po zakupie, nie wiadomo co mu w środku piszczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 imo ta mazda jest nieladna, wole w sedanie ;) mialem kiedys taki pojazd, piekna czerwona madzie, 2.0b prosto z Monachium. super samochodzik, mial kopa, wygodnie sie jechalo, wypasiony, ale to bylo z 5-6 lat temu. teraz, pomimo ze jest ladna, nie kupowalbym jej, chyba ze w naprawde dobrym stanie i w DIESLU, bo to silnik nie do zaj**** (o ile sie dba o niego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 taaa ale te diesle nie mają wogole mocy...60km do takiego auta? porazka... moj ma 280tys i jeździ idealnie :D Spalanie? 11l/100km miasto normalna jazda :) i ma przyzwoitą moc :) Po za tym i tak kupie bmw w tym roku jeszcze. Poki co tą mam i pieszcze...ja nie potrafie nie dbać o auto :D nawet przejsciowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...