Kessel Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Witam, zastanawiam się jak odpalić komputer nie posiadając obudowy czyli bez przyciska 'power'. Wszystkie niezbędne komponenty mam, tylko nie wiem jak go uruchomić, czy wystarczy zewrzeć czymś piny odpowiedzialne za 'power'? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 to wlasnie trzeba zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kessel Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Zetknięcie ich najzwyklejszym śrubokrętem wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Tu masz mój topik na ten temat - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=200971 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...