-Hacker+ Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Sprawa wygląda tak: Mam windowsa viste x86 ultimate. Mam kartę graficzną galaxy 6600GE i zwykłe windowsowe sterowniki do tego. Jak tylko spróbuję zainstalować stery nvidii do tej karty (obojętnie którą wersję), to monitor się wyłącza po instalacji i nawet po resecie monitor się wyłącza jak tylko ten sterownik się załaduje. Więc ewidentnie jest to wina sterownika. Żeby go usunąć muszę włączyć tryb awaryjny. I teraz pytanie. Czy da się jakoś zainstalować te sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 dziwne.... 1. postaw stery do mobo jesli takie masz :> 2. Zainstaluj najnowsze stery do visty ze strony nvidia.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hacker+ Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Zarówno do nforce4 jak i do geforca mam najnowsze stery z nvidia.com. W sumie masz rację. Pokombinuję ze sterami od mobo. Ale to jutro bo dzisiaj już mi się nie chce Edytowane 4 Marca 2007 przez -Hacker+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 A jaki masz kolego monitor? Może stery do monitora jakieś spróbuj zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hacker+ Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 wkońcu się zebrałem i wywaliłem stery od mobo (nforce4 ultra) co ciekawe działa! Mogę już normalnie zainstalować stery do grafiki. Teraz jakie są najlepsze sterowniki do nforce4 do visty? Czy może zostawić te od microsoftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hacker+ Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 za wcześnie się cieszyłem :( Po kilku rebootach znowu to samo :/ Nie wiem co to może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...