Kost@k Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 mam możliwość qpić takiego w boxie (3 lata gwarancji) za 300 zeta . jakby fajnie hulało na jakimś Epoxie (8RDA) to bym się przesiadł . czy to dużo? po ile qpujecie? bo ta cena to z hurtu brutto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja wiem ,duzo nieduzo, pojecie wzgledne ;] ,za procek ktory zrobi 2,1ghz bez mrugniecia okiem to psie pieniadze ;] i 3 lata gwary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 IMHO Opłaca się :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Niema takiego procesora jak JUIHB a moża ja o czymś niewiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Niema takiego procesora jak JUIHB a moża ja o czymś niewiem ? f.u.c.k.t.y.c.z.n.i.e. - piznąłem literówkę... jush poprawione szacunek dla kolesia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 8O Czy ktoś testował JIUHB 0305 są już w hyrtowniach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to juz takie są huh u mnie to dopiero są 0303 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Katowice hurtownia Pronox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 hmm mozliwe mam wiadomosci z soboty z gieldy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Widziałem go dzisiaj w hurtowni dlatego pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 SZUKAJ!!! jest o nim w dziale podkrecanie, na mojej plycie :-). Have fun! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...