Wozik Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Witam. Otóż zaciekawila mnie pewna sprawa. Na mojej płycie głównej odnalazłem pewną zworkę. A mianowicie jest ona umiejscowiona obok procesora , a obok jest informacja,ze są dwie opcje jej ustawienia: jedna dla Dual Core Cpu, a druga dla Other Cpu. Co ciekawe, ta płyta główna nie obsługuje procesorów dwurdzeniowych i tu pojawia sie moje pytanie: PO CO JEST TA ZWORKA I DO CZEGO służy? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Witam. Otóż zaciekawila mnie pewna sprawa. Na mojej płycie głównej odnalazłem pewną zworkę. A mianowicie jest ona umiejscowiona obok procesora , a obok jest informacja,ze są dwie opcje jej ustawienia: jedna dla Dual Core Cpu, a druga dla Other Cpu. Co ciekawe, ta płyta główna nie obsługuje procesorów dwurdzeniowych i tu pojawia sie moje pytanie: PO CO JEST TA ZWORKA I DO CZEGO służy? Pozdrawiamnikt nic nie wie o tym fenomenie? sprawdzalem na zdjeciach tej plyty na stronie gigabyte i nie widze tam tej zworki(choc zdjecia sa kiepskie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny_mnemonic Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Znajomy dopiero co kupil GA-8I915P Duo (Rev 2.1) i ma dokladnie tez taka zworke. Podobno poprzedni wlasciciel mial na niej zamontowany Pentium D 805 i niby dzialal, pisze niby, bo na wlasne oczy nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Hmm, no to jest wlasnie ciekawa sprawa, bo na stronie Gigabyte nie widzialem takich płyt z tą zworką. I jest szansa ,ze poleci mi na niej Conroe? Edytowane 6 Marca 2007 przez Wozik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 We wsparciu gigabyta napisali mi,ze zworka jest wykorzystywana w procesie produkcyjnym plyty, a w uzytkowaniu nie wykorzystuje sie jej. Nie wiem o co chodzi, moglby mi ktos wyjasnic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...