rogal Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Potrzebuje program który będzie ograniczał wysyłanie do ustawionej przeze mnie prędkości i do ustalonych przeze mnie ip lub portów. Tzn chodzi mi o to ze wysyłam dane do 10 osób i te osoby sie zmieniają czyli zmieniają sie ip do ktorych wysyłam, ale jedną z tych osób jest mój kolega z którym jestem połączony siecią 100mbit i jeśli ograniczę wysyłanie do np 9kb/s to ogranicza się tez do niego ;/ Chce żeby wysyłanie było ograniczone dla wszystkich oprócz 10.133.x.x lub do wszystkich oprócz połączeń wykorzystujących port xxxx bo jest możliwość ustawienia portu. Wszystko toczy się w jednej aplikacji dlatego żaden netlimiter nie pomoże, chyba że się mylę. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Obecna wersja Netlimiter'a (netlimiter 2 pro 2.0.7.1 lub nowszy) na pierwszy rzut oka może sie wydawac bardzo ubogi jednak w gruncie rzeczy jest całkiem wszechstronny i można go konfigurowac na setki sposobów , trzeba tylko poświecic mu troche czasu i pokonfigurowac . Sprbuj poświecic mu troche czasu a może okazac sie całkiem przydatnym narzędziem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...