sinus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 1.Jak miałem podkręconego proca na 2000xp z pamięciami synchronicznie to zrobiłem test proca na sandrze i mi pokazał wynik taki jak athlon 1gh, i to samo na innych testach. Nawet CCR pokazał 3800pkt. A jak spuściłem na fsb 133 to testy były OK. Co się dzieje :?: 2.Na Sandrze mam wynik dysku 5088kb/s!!! :cry: niezależnie od podkręcania, na poprzednim ecesie też nie miałem pięknego wyniku dysku, ale to jest przesada. Może mam złą taśme? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Hej! N co jest, nikt mi nie pomoże? Boje się, że mam skaszaniony twardy :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 hmmm wydaje mi sie ze cos z programem testuajcym moze masz wlasnie bley na dysku i one to robia. A inne programy testujace tez masz takie objawy 3damrk pcmark itp zobacz na nich czy po podkreceniu masz gorsze wyniki , naprawde dziwny problem nie spotykany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Na 3D Marku też mam daremny wynik, na pierwszym teście miałem 15-40klatek :cry: Co jest przyczyną? System jest stabilny, temperatura OK, zmieniłem timingi ramów na łagodniejsze i nic :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Acha! Sandra pokazuje napięcie na procu 1.6V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...