_KaMiK_ Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Mam pytanie, glownie do znawcow elektroniki i zabezpieczen w zasilaczach, mianowicie sa w tym zasilaczu 2 wiatraki, jeden tylko na zasilaniu i na masie, a drugi z tylu zasilacza na zasilaniu, masie, kontroli obrotow i jeszcze bodajze jednym nie wiem cuz on robi przynajmniej z wstepnych ogledzin tyle naliczylem, i pytanie co sie stanie gdy go odetne i zaizoluje te przewody? czy uruchomi sie jakies zabezpieczenie i uniemozliwi urochomienie zasilacza? badz uniemozliwi jego sprawne funkcjonowanie? bo jesli tak to pozostaje mi wpiac kontroler obrotow w zasilanie tego wiatraka i tyle. Tyle ze te kable sa cholernie krotkie i musialbym tam pol elektorniki wyjac aby sie od nich dostac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 nic się nie stanie ... o ile nie skręcisz za bardzo obrotów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...