cuba1986 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Witam :) HP dv6233 T2250 15.4''BV 1GB 120G BT CAM NV256 VHP - wersja dla Vobisa System operacyjny Oryginalny system Windows Vista Home Premium Procesor Intel Core Duo Taktowanie procesora 1,73 GHz Częstotliwość szyny FSB 533 MHz Pojemność pamięci podręcznej 2 MB Zainstalowana pamięć RAM 1024 MB DDR2 Pojemność dysku 120 GB Typ ekranu TFT High Definition BrightView Przekątna ekranu LCD 15,4 cali Maksymalna rozdzielczość LCD WXGA 1280x800 pikseli Typ karty graficznej nVidia GeForce Go 7400 Pamięć wideo 256 MB Karta dźwiękowa Zintegrowana 16-bitowa, zgodna z 3D Sound Blaster Pro Podstawowa gwarancja 24 miesiące Cena - 4 099 zł http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft..._hp_dv6233.aspx Co o nim sądzicie? Kumpel złożył już zamówienie, ale może jeszcze zrezygnować. Widziałem tego lapka i jest fajny - procek, Ram, grafika, ma nawet tak jak Asus-y wbudowaną kamerkę internetową ... ______ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwantez Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Ja go oglądałem w Saturnie i wyglada bardzo fajnie tylko zastanawia mnie fakt czy nie będzie chcial sie rysować zabardzo bo wygląda na takiego który sie rysuje. Dużym minusem jest system który jest do bani wg mnie. Ale tak pozatym to sprzet fajniutki i na szczęście nie ma matrycy Glare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 powiem tak: cena bardzo atrakcyjna jak na sklep w pl! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...