pvl Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Witam. Mam nokie 6280. Zmienilem w nim PC na ten z 6288 aby zrobic update softu za pomoca NSU (Nokia Software Updater). Wszystko ok ale .... Teraz gdy chce znowu zmienic PC na standardowy z 6280 to nie moge. NSS nie obsługuje 6288. I mam wielki problem bo pierwsza lepsza wizyta w serwisie to oni zobacza ze PC sie nie zgadza i unieważnia mi gwarancje :/ Czy jest jakis inny sposob na zmiane PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Probowales sciagnaac nowszego NSSa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Tak. Bez rezulatatu. Ale juz rozwiazalem problem. Za pomoca phoenixa zmienilem oprogramowanie a w zaleznosci od tego jaki brand wgramy na taki PC sie zmienia. Wiec wgralem od Orange i mam wszystko tak jak przed operacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...