Rafal1619855 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Witam serdecznie Zastanawiam sie nad zakupem dysku SAMSUNG 400 GB, 8 MB, IDE - HD400LD, ale nie wiem czy mój zasilacz (350W - standardowy z obudowy TRACER) sprosta takiemu zadaniu. Mój sprzęt: Sempron 3000Mhz RAM: 512 DDR I Grafika: GF 6600 128MB Napęd: Nagrywarka LG DVD Dual Inne: Dysk 120GB IDE/7200obr Chciałem zapytać, czy mój zasilacz obsłuży ten dysk? A może gdybym odłączył np. nagrywarkę lub mój dotychczasowy dysk 120GB, to czy wówczas byłoby okej? Bardzo proszę "starych wyjadaczy" o szybką odpowiedź. Bedę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Rafał Edytowane 6 Marca 2007 przez Rafal1619855 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) a jaki to zasilacz w ogóle jest ? Bo jeżeli jakiś tracer itp to jednak proponował bym go zamienić na chociażby jakiegoś fortrona z allegro za 50zł. Edytowane 6 Marca 2007 przez TomCat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Dysk ruszy i powinno działać. Ale i tak radzę odżałować parę złotówek i kupić coś lepszego - nie wiadomo kiedy może ten Tracer paść i coś ze sobą zabrać. BTW nie bardzo dział... Edytowane 6 Marca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...