btn Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Witajcie Walczę z ustawieniami WAP GPRS itp w sieci HEYAH. Wysyłam sobie te sms'y z automatyczną konfiguracją ale otrzymuję na telefonie taki komunikat: nie można zapisać ustawień. Próbuję ręcznie wejść, mam listę 10 gotowych (nieaktualne ustawienia z Plusa i innych sieci) ale nie mogę dodać kolejnego ani wyedytować tych obecnych! Nie mam siły, nie wiem co robić, pomysły mi się skończyły. Prosiłbym o pomoc lub wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Nie możesz zapisać nowej konfiguracji ponieważ -jak sam napisałeś-masz ich już 10,czyli maksymalną liczbę(przejrzałeś w ogóle instrukcję?). Skasuj jedną konfigurację (lub kilka) i po problemie. Edytowane 7 Marca 2007 przez BezbronnyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Gdyby to było takie proste to bym nie zawracał tutaj uwagi tym problemem. Pomogło dopiero użycie kodu *#335738#. Dopiero po jego wpisaniu uaktywniła się opcja do skasowania tych profilów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...